Skrittur

Har precis kommit hem från stallet, efter en skrittur på fröken Bus. Hoppade upp barbacka och red ut på centerhacket idag. Gick väldigt bra till en början, hon gick lågt med huvudet på lång tygel och höll sig i skinnet även på läskiga ställen. Kände att hon hade tendenser att bli väldigt spänd idag dock, då det tinar för fullt, droppar och låter mkt och hon blir alltid lite extra prillig på våren. ;-) Och mkt riktigt.... efter halva turen mötte B sitt livs skräck, en snöslunga med ngt fel så att den lät och "gnisslade" ASHÖGT i villaområdet, och hon blev totalt livrädd varje gång. Så jag höll på flyga av där ett par ggr. Och hjärtat hennes slog så jag kände det. Dessa små hästhjärnor. :-)
 
Så på hemvägen var hon uppstressad av detta och stängde av helt och bara gick på som en pansarvagn. Fick ta skogen hem då jag inte ville bege mig ut i trafiken när hon är på detdär humöret. Först när vi kommit ut från skogen och på bilvägen igen kom B tillbaka till det normala. Då började hon på slappna av och bli mottaglig för hjälperna igen. Skönt! När hon blir som ovan äre bara att låta henne vara, men jag gör några halter ibland för annars rinner hon iväg fullkomligt i sin egna värld. Hon är som hon är lilla pluttan. Mkt ideér! Kändes förövrigt fräsch och fin. Detta är första ggn jag provat rida dagen efter hon blivit "dålig" efter ett ridpass, som planen är. Annars har hon ju bara fått stå 2 veckor och sen in till vet. Så det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig.
 
<3
 
Bellson före ridturen
 
A la giraff... Efter ridturen. Hon var alldeles tossig ;-)

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Grattis du vann gästbloggnings tävlingen :), du kan skicka in inlägget till [email protected] :D

Svar: Ska det handla om nåt spec? :-)
Josefine Fred

2014-02-17 @ 10:41:34
URL: http://mystaars.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej! nej det behöver det inte göra, du väljer, men du kan ju berätta om dig och Bellson :), åh lite blandat om vad du har gjort med henne sen hon komma m.m men som sagt du väljer :).

2014-02-18 @ 09:21:24
Postat av: Charlotte

Oj råkade bli anonym ;)

Svar: Oki men det kan dröja ett par dgr för jag har supermkt att göra :) Fixar när jag får tid! =)
Josefine Fred

2014-02-18 @ 09:22:03
URL: http://mystaars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0