Uteritt

Idag vaknade jag upp förkyld, mer elr mindre. E har varit dålig i typ 1 vecka nu så det är väl min tur nu antar jag. Känner mig hängig, har huvudvärk och ont i halsen. Men jag ska härda ut ett jobbpass till, sen så har jag inge inbokat så får hoppas jag kan vila ut ett par dgr.
 
Red ut Bellson imorse iallafall, i hoppsadeln. Red fram 30 min utan stigbyglar, i lättridning, och hon var jättefin! Red övergångar, och halter. Och wiho, nu börjar halterna bli bättre och bättre. Elr de kommer oftare! Såhär ofta brukar vi inte få till så bra halter, som verkligen är på bakdelen. Skoj! Jättefina igångsättningar i trav oxå, och hon lyssnade fint vid avsaktningarna.
 
På hemvägen fick hon gå lite galoppfattningar, då hon var spänd så hon gick inte framåt. Så bröt av och fattade ny galopp tills hon började på slappna av och kunde rulla på. Då fick hon jobba tempoväxlingar i högergaloppen, vilket gick kanonbra!! Lyssnade jättefint. Fokuserade sen på avsaktningen och försökte få henne rak, för annars slarvar vi och jag tar i innertygel, hon slipper sätta under höger bak och allt är frid och fröjd. Men nu försöker jag alltmer ta i yttertygeln och möta upp med innerskänkeln för att få henne rak, och sen sakta av därifrån. De funkade bättre på andra försöket. :-)
 
Sen fick hon gå vänstergaloppen i en backe i skogen, på en upptrampad stig i blötsnön, som var nog jobbigt! :-) Hon fick rulla på bara, o hon skötte sig bara bra. Skrittade sen hem på halvlång tygel med fokus på lång och låg i den mån hon kunde slappna av. Hon verkade nöjd! Och jag med. :-)

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Sv; Ja det är Lycka, och hon är faktiskt en han ;). Ja jag har något problem med kategorierna ska försöka fixa det! :)

2014-02-09 @ 17:27:51
URL: http://mystaars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0