Världens finaste B!

Var ut på en ridtur förut innan det hann bli mörkt, med världens bästa Bellabus. Jag tog på hoppsadeln och red utan stigbyglar helt och hållet. Så jäkla mkt skönare! Trivs mkt bättre så.

Bella var sviiinfin! Fortsatte arbetet med att verkligen rida med min vikt och få henne att ta i med bakbenen, och de gick som sagt superbra. Hon var jättetrevlig! Försökte verkligen. :-) Halterna fortsätter gå bättre och bättre, det gillar jag verkligen för det är en grej som vi haft stora problem med under alla år jag haft henne. Nu kliver hon in i halterna och gör dom för mitt säte och inte hand. Elr jo när hon blir spänd och hamnar ur fokus såklart, men de e ju en annan sak.

Travade en massa övergångar, och idag red jag halt-trav-halt-trav, det var ett bra tag sen. Hon var så vansinnigt lyhörd och fin. Tog minsta lilla halvhalt och ökade/minskade när jag bad om det direkt. Och jag fick till övergången till halt jättebra vissa ggr. Det gäller att jag verkligen fokuserar och rider henne in i halten så blir det en jättefin övergång. Ibland faller jag isär och då gör hon oxå de, men överlag skitbra. :-)

Efter skrittpaus fick hon gå en galopp i vardera "varv", och då blev hon taggad minsann! Skrittade sedan hemöver på nöjd häst.

Fina fina Bellabus <3

Kommentarer
Postat av: Sofia N

Ja nog ser hon nöjd ut fina bellan!
Längtar efter den dagen då jag kan göra/känna detsamma på mitt lilla vildvitter :D

2014-02-19 @ 16:18:20
URL: http://sofiatn.devote.se
Postat av: Sofia

Undrar en sak, växer inte den där rakningen hon har igen snart? Hahahaha

Svar: Nä inte på långa vägar.. ;-)
Josefine Fred

2014-02-19 @ 20:04:48
URL: http://skogsmullarna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0