Fotografering

Idag stod fotografering med Emmy på schemat. :-) Gick jättebra! Vi fick lite sol mot slutet oxå, så de blev lite blandat ljus och sånt.
 
Bellie var snortaggad! Haha. Jag började jogga fram och galoppera ett par vändor på vägen, och sen gick vi vidare mot ängen där det är lite djupare snö. Men pudersnö mestadels. :-) B har ju en tendens att bli lite vrickad på ängar om man ska rida omkring, men faktiskt skötte hon sig bra idag. Eller vad tkr du Emmy!? ;) Haha. Allt är relativt. Hon var medgörlig på volten och tog halvhalterna hyffsat, hon kunde trava utan att gå i flipmode. Men hon var ju spänd och knäppte ju av en del.
 
Tog sedan lite galopp längs äng-kanten, och den lille rödingen stack med mig en gång!! Haha. Hon ba ne nu kör vi!! och så tog hon bettet och körde ner huvve i snön.. Man ba?! Hallå... Det har hon inte gjort på flera år. Den lille gossen. Men sen återfann vi lydnaden efter lite galopp på volt oxå. :-) Sötpuppan!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Fina ni var! Det där var verkligen en lyckad bild! :)
Förresten fundera ja på där hon ser ut och vara avskavd med päls på bogen. Är det skavt av typ täcke, märkt det är vanligt på våra varmblod, eller något eller är det som är gjort med mening för något? Nyfiken lite bara :)

Svar: Tack så mycket! Det är inge skav, hon är rakad pga hon skulle ultraljudas där :) Skulle aldrig tillåta skav sådär :-) hehe..
Josefine Fred

2014-01-23 @ 20:46:25
URL: http://stallnorm.blogg.se/
Postat av: Anna

Okej det låter bra :) Jag vet vi har två varmblod i travstallet som får skav till och med av bogskyddet men pga så tunnhårig som de är när de tävlas och tränas så kan de ju inte gå utan täcke ;/ Så får göra det bästa och se till det så mycket som möjligt.

Svar: Okej. Jag har fått prova massor av täcken för att hitta de rätta, eftersom alla täcken har olika passform och därför passar olika hästar. Jag har Bucas Freedom till 80% till bellie, dom sitter helt perfekt. Har även Bucas Smartex, Power Cooler, Irish samt ett från MyOne (Capriole) som sitter perfekt. :) Man får testa sig fram!
Josefine Fred

2014-01-23 @ 21:28:22
URL: http://stallnorm.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja det får man verkligen dock är det ganska så jobbigt då vi har hästar som slaktar 3 täcken i månaden :P De älskar och busa och täckena hamnar väldigt mycket i kläm! Det är trasor av de flesta :P
Känns då kul å lägga ner mycket pengar också men vi har ett undertäcke som fungerar bra så lägger vi ett lite billigare täcke över som skal ;)

Svar: Usch då... :P Men då kanske de är en idé att satsa på ett med högt antal DENIER, som är så pass slitstarka att de inte går hål! :D
Josefine Fred

2014-01-23 @ 21:36:26
URL: http://stallnorm.blogg.se/
Postat av: Anna

Vi håller på och letar dock är de lite speciella dessa två damer när de är små och långa och den ena är stor men kort så svårt att hitta normala tänken som ska passa bra :P

2014-01-23 @ 22:33:13
URL: http://stallnorm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0