Ridning x2 :)

Först ut idag var fröken Bellson. Hon fick gå en joggingtur i kvarteret på ca 45 minuter. Ställde igenom henne lite i skritten först, och det gick för sig som tur var. Efter det travade jag igång med lite övergångar, och hon var riktigt fin!! Så himla roligt. Övergångar är något som inte alltid är läge att öva på med denhär tjejen, men idag var ett mycket bra utgångsläge då hon var lyhörd för mina hjälper och säte. Halvhalter osv gick igenom kanonbra. Övade någon tempoväxling oxå och även den gick finemang! Inte särskilt ofta det är dom går igenom heller. Åtminstone inte minskningarna. ;-)
 
Rullade sen på i en galopp i vardera, där hon i vänstern var jättefin! Övar fortf. på att vi ska bli rörliga och att jag inte ska bli fast och låsa henne med min sits. Går asbra. :-) Högern vart hon jättespänd för att vi kom till ett superläskigt ställe vi passerar flera ggr i veckan. Så där fick hon sakta av till trav och sen skrittjobb resten av vägen hem. Red en del öppnor och slutor vilket gick bra, men jag fick vara ganska tydlig. Dock märkte jag att jag tar i alldeles för mkt när jag ska flytta, det är som om jag förutsätter att hon inte kommer lyssna bra, så jag försöker inte ens med en liten hjälp. Utan det blir pang bom liksom, istället för att först "fråga" henne. Och när jag kom på det så provade jag mildare hjälp och hon lyssnade ju kanon. Detta gäller bara förflyttningar för det är dom som vi har lite problem med. :-) Men bara att jobba vidare!
 
Sedan var det Lotus tur. Han har bara skrittats/vilat i 1 vecka så han var stark idag den lille mannen. Pigg som vanligt men idag var han inte lika medgörlig utan hade ganska mkt egna åsikter. ;-) Men de gick fint! Vi tog samma runda som jag och B, och han fick jobba lite samma tänk. Skritt- och travövergångar och sen avslut i lite galopp. Dock vägrade han först ta vänstern, han fattade om och om igen höger. Och då börjar jag korva till mig, korva till honom osv. för att få vänstern, men sen ba... Näe, jag ska inte hålla på o krångla till det. Så jag rakriktade oss igen, och sen bara gav jag en enkel hjälp och boom där satt den! Jag GÖR alldeles för mycket ibland. Tänker för mycket. Man ska bara rida. ;-) På slutet när jag skrittade av honom på hemvägen vart han jättefin. Så han hade liksom fått sin lilla uppvärmning där, han hade precis börjat finna ro för att komma till riktigt arbete. Men de får bli en annan dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0