Uteritt

Red ut runt 22 ikväll, har precis kommit hem. Tråkigt att det börjar mörkna den tiden.. Hade reflexväst oxå, lika bra. Men som sagt tråkigt att det behövs redan. ;-) Sommarnätter är ju så härliga att rida på!
 
Hade tänkt mig en kravlös ridtur mot ängarna och galoppera lite, men älgarna satte stopp för oss då dom parkerat sig typ mitt i vägen, och hur mkt jag än tjoar och grejjar så flyttar dom sig inte. Inte alnös älgar.. Dom är för tusan tama. Bellie var supertuff och började gå mot dom, men jag tyckte inte riktigt vi skulle utmana ödet.. så efter en stund vände  vi istället och tog en joggingtur på en grusväg.
 
Red med centerhacket idag. Tränade på att hon ska vänta i både skritt o trav. Gick ganska bra, hon försökte göra sitt bästa även om jag får påminna gång på gång. Lilla puppan. Det var några få bitar då vi började hitta en form där, och ett lugn i steget. Så det är på G! Det tar väl ett tag att rida in sig på detdär huvudlaget oxå. Hon blir ganska framtung, men prio 1 är lugn och harmoni. Så får resten komma sen. Hon var väldigt lyhörd för sidvärts idag! Ska bli väldigt intressant o rida dressyr här nån dag och öva på min hemläxa och leka runt med skänkelvikningarna, hitta känslan. :-) Kanske en polett som trillat ner både för B och mig.
 
Bild från igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0