Uteritt dressyrjobb

Det blev tillslut uppehåll även här på ön, även om det kom ett par skurar då jag höll på med Bellson, och två till under ridturen.. Men de gick över! ;-)

Hade tänkt mig en ganska kravlös uteritt idag då jag inte känt mig på topp, men väl på hästryggen blev jag sugen på att skrittjobba. Skänkelvikningar och öppnor, och då att hon ska vänta och sätta ner en fot i taget. Stressfröken där. Men, inte så lätt när hon är van att få gå på så vis. Hon tycker det är väldigt besvärligt när jag ber henne vänta och samtidigt att ställa sig, och runda sig för skänkeln. Men när jag väl får pejl på min sits och mina hjälper så faller även hon på plats, så det ger med sig. Men hon testar ju precis hela tiden, så jag får påminna och påminna.
 
Efter trav elr galopp blir hon ju extra taggad och svår att hålla ihop i övergången. Men jättefina galoppfattningar, och trevligt galopparbete om än att hon låg på litegrann. Men, man kan inte få allt. ;-)
 
Så jag är rätt nöjd med denna ridtur. En liten ta-igenom-ridtur. Verkar som att grejjerna satt bra på henne oxå, hallelulja. Imorgon är det träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0