Vilken dag! :-P

Gudars.. äntligen har min kropp fått i sig föda! Och huvudvärken börjar avta. Jag slutade jobbet 15.30, och skulle hinna rida innan min intervallträning 19.30. Hinner inte jag äta senast 2 timmar innan en sån träning, då blire ingen mat. Och vad händer när jag kom till betet? Jo, världens jäkla storm, följt av ett RIKTIGT regnväder. Jag kurerade mig i bilen och satt där en halvtimme ganska exakt, innan jag bestämde mig för att det fick räcka. Så jag tog ut B ur hagen och gjorde iordning för ridtur.
 
Precis när jag sadlat o gjort klar henne slutar det regna, hallelulja! Hade planerat en ganska så kravlös tur i alla gångarter, lite på hennes villkor. Det vart en riktigt bra ridtur faktiskt! Jag smyger in mina nya metoder och verktyg och ser hur hon svarar, och hon svarade riktigt bra idag så jag kunde bestämma takt och tempo i skritt, efter en del arbete såklart, och traven var rätt trevlig. Hon var taggad idag, så hon låg ju på. Men hon försöker lyssna ändå. :-) La in lite galopp och då fick hon bara rulla utan krav. Och VILKA fattningar! Nu när jag fattar för ytter. Hon tog rätt varenda gång. Och riktigt fina fattningar. Red skritt/galopp och sen ner till trav el skritt igen. Hon lyssnade ganska fint.
 
Red lite skänkelvikning på hemvägen, i skritt, och provade vad jag lärt mig på lektionen i förrgår. De gick bra! Jag fick in känslan.
 
Hon trivs riktigt bra med denhär ridningen oxå, lilla fröken Bus. <3

Bellson fick en knäpp när regnet kom, och for runt och vallade dom två stona i hagen, surade, backade och manade bort dom. Sen fick hon dampryck på dampryck. Fick med litegranna på film. :-) De är minsann inte ofta dendär sparkar bakut..
 
Iallafall, hem kom jag en timme innan min träning så det var bara att härda ut och inte stoppa nåt i tomhuvvet. Jag hade ätit två sockerkaks-bitar efter lunchen kl 12. Sen nada. Jag tänkte att det fick bära elr brista på träningen. Uppvärmningen kändes seg, jag var seg i kroppen, så jag trodde att nu får jag sänka ribban några steg. Men nix, efter uppvärmningen gick de toppen. Jag kände mig inte lika snabb som vanligt, men jävligt stark. I magen och i armarna. Riktigt stark, och det var knappt jobbigt? Övningar som brukar vara jättejobbiga. Så det tar sig, jag blir ju mer o mer stark i min kropp efter all träning. Kul! Efter träningen hade huvudvärken såklart blivit värre, de bara dunkade. Men nu efter mat och dusch mår jag prima!! Kollar på Brides Maids. :-)

Det blir tidig kväll för mig dock för jag ska upp tiiiiiidigt! Vill inte ens tänka på hur tidigt....

Kommentarer
Postat av: Louise

sv: ja jag hoppas det. Dock kommer dom där jäkla kombinationerna in med ett språng mellan. Bara till att börja träna! :D

Svar: Dom kommer inte förrän metern :-) Kör hårt!
Josefine Fred

2014-06-05 @ 22:50:08
URL: http://kingofdarkness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0