Dressyrlektion

För första ggn på kanske ett halvår har jag och Bellson ridit en dressyrlektion för G. Jättehärligt! Gick verkligen SJUKT bra idag. Helt underbart. :-) Jag red i Junon, och jag bara älskar den. Hästen kändes väldigt fin och vi kom till en väldigt trevlig ridning. Vi jobbade bara i trav idag, först serpentiner och sen red vi på fyrkanten, la en volt på varje långsida, och före och efter volten på långsidan så red vi öppnor. Fick träna på att hålla koll på hennes bogar i båda varven, och få henne att spåra och sätta under sitt innerbak och bära, få alla delar på plats liksom.
 
Jag fick träna supermkt på att räta på mig, sätta mig på rumpan. Skulle varit intressant att veta hur många ggr G fick upprepa sig, haha! Men jävlar vad bra de kändes när jag fick alla mina delar på plats, och därmed hästens alla delar. Sjukt härlig känsla!
 
Gällande sadeln så kändes den suverän. Och den hade legat bra efter ridning oxå, inte glidit fram på bogen. Och schabraket var till o med på plats. G godkände sadeln och tyckte jag skulle slå till. Så de lutar verkligen dit! :-D Ska bara prova en Sensation G4 som jag har hemma nu, och jag tror inte så mkt på den, så när jag kan utesluta den så köper jag Junon. :-D Troligtvis!
 
Här kommer några skärmdumpar tills filmerna är uppladdade. :-) ....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0