Jagis....

Idag skulle B vila då jag jobbat 12-timmars, så jag bestämde mig nu på kvällskvisten att ta itu med problemet att ta henne i hagen, som hon nu fått för sig senaste veckan. Först så kom hon och dök in med huvudet i grimman för hon trodde det var dags att komma in för natten, när jag sedan släppte henne och skulle ta henne igen gick det upp för henne att det var annat på G. Så fick kämpa på 15-20 min innan hon kom, och då fick jag klappa henne flera ggr. Men hon vände sig snabbt och drog därifrån om jag råkade ändra position typ.
 
Sen fick jag fjäska lite och klia tuttsen, och då njöt hon minsann.. stod med huvet i backen. Sen drog hon när jag var klar med det. Slutligen fick jag ta på henne grimman utan att hon drog när jag visade den. Jag vill att det är ärligt, så jag visar henne alltid grimman och så får hon själv sänka huvudet och "bjuda in" till att ta på sig den, annars får det vara. Då gör vi om.
 
Ville att hon skulle göra det åtminstone två ggr på raken utan att dra när hon fick se grimman. Fick göra om en gång, för andra ggn så drog hon igen. Men sen så sista två ggna så var det inga problem.
 
Gissa om hon var fundersam när jag släppte henne för sista ggn och gick ur hagen tomhänt! Hon kikade på mig med öronen spetsade hela vägen ut från hagen tills hon inte såg mig mer. ;-) Lillpuppan.
 
Ska tillägga att hon under alla dessa 5,5 år haft sånahär faser till och från. Det är mkt som försiggår i lilla fuxhjärnan nu, med allt. Så det är nog bara en del av denhär persen hon går igenom, hehe. ;-)

Kommentarer
Postat av: Agneta

Brunst?

Svar: Japp troligtvis :-)
Josefine Fred

2014-05-04 @ 15:51:28
URL: http://www.sodertorparn.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0