Träning igår och idag

Bellson vilade idag. Tänkte skriva om min träning istället. ;-) Igår var jag på ett step-intervallspass. Det blev inte 1,5 timme som jag planerat, jag skippade halvtimmespasset innan. Så 1 timme blev det. Jag kände mig som en vilsen höna. Herregud! Men, det är ju inte så konstigt. Alla andra har varit med flera ggr och jag har aldrig varit med liksom. Tar väl ett par ggr innan jag sätter stegen. Problemet är väl att jag tänker för mkt istället för o bara göra. ;-) Så jag blev lite stående ibland innan jag lyckades haka på igen. Sen blev jag placerad längst fram mitt emot tränaren vilket gjorde att jag såg allt spegelvänt =  ännu mer förvirrad, haha. Så nästa gång ska jag vara snabbare och placera mig längre bak så jag har någon framför mig att kika på. Detta pass var inte så värst KUL, men ändå helt ok. Kanske inget jag kommer gå ofta på. Men man vet aldrig.

Idag var det dags för Zumba. Jag skulle egentligen inte träna ons-sön, men jag vill bara dit igen och igen och igen. Så vi kör på. Har aldrig tränat Zumba heller, men det var jättekul!! Det gäller att ta i och ut rörelserna så man får upp flåset. Här kände jag mig inte lika lost utan försökte slappna av och gå på känslan istället för att tänka hur rörelserna är rent tekniskt, och då gick de mkt bättre! Och det var som sagt jättekul. :-) Så de är ett pass jag kommer återkomma till! Kände att här måste man nog pressa sig själv lite mer för att få ut maximalt av passet, då det lätt blir att man inte tar ur rörelserna fullt ut utan mesar lite. Så man får liksom släppa loss och ba köra, då kommer flåset!
 
Helt klart bättre än att sitta och äta godis i soffan som jag annars gör. Åt lite godis förut för jag hade inget att göra och godisskålen lockade alltför mkt. Egentligen far jag ju och rider direkt efter jobbet, sen direkt hem o käkar och så vidare på träning en timme senare typ. Men dagar då B vilar.. vadfan ska jag göra då? Haha. Jo då sitter jag i soffan och äter igen. Åh vad jag älskar att äta. Bästa jag vet! Bäst jag har nåt att göra för då är jag inte lika sugen att småäta, och då kommer måltiderna i tid oxå.
 
Sitter nu med hårfärg i skallen, verkligen på tiden. Och så funderar jag vilket pass jag ska gå på imorgon efter hoppträningen. Egentligen VILL jag verkligen på intervallstyrkan, men det blir så vansinnigt tight efter hoppträningen. Hinner i princip bara hem, duscha 3 minuter, byta om och ta med en macka i bilen innan passet börjar. Alternativ två är att gå på Coren, men den är "bara" en halvtimme och jag vill träna meeer. Innan den är det benstyrka, men det är inget för mig. Så.... jag får suga på den! Lutar åt att försöka planera in minut efter minut så jag kan gå på intervallstyrkan ändå.

Kommentarer
Postat av: Melina Jäderblom

Åh Zumba är ju så himla roligt!! :D

Svar: Ja de var kul!! :-)
Josefine Fred

2014-05-08 @ 12:31:00
URL: http://melinajaderblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0