Massagebehandling

Idag kom Bellas massör ut igen. Henne tar jag ut ca 2-3 ggr per år. Det beror på. Sist var i augusti om jag minns rätt. Såhär tätt brukar jag inte ta ut henne, speciellt inte när hon är så nedrans fin i kroppen som hon varit senaste ggna Jossan kommit, och främst i augusti då. Men dels hade jag bytt sadel nu, och det är alltid bra att få höra om hon ser ngn påverkan, positiv som negativ. Sen har hon ju haft denhär "svullnaden" jag upplevt vid manken. Och sen har det hänt så mycket i ridningen så det är bra att hon känner igenom henne så kan hon berätta om hon känner av ngn överansträngning eller dyligt.
 
Men, Bella var SVINFIN! Om möjligt ännu finare än i augusti. Det första Jossan sa var hur krallig hon blivit! :-D Och inte så lite heller. Och Bella skötte sig så bra idag, hon lät Jossan göra nästan allting. J sa att nånting har hänt invändigt på hästen oxå. Hon mår liksom bättre än någonsin min häst nu. Harmonisk inifrån och ut. Gällande manken var det som jag känt, lite ödem, men det var inge mer än vanligt. Dedär extra var musklerna hon satt. :-D Så det var ingen dålig grej alls! ;-)
 
Fick inga särskilda övningar, utan det vanliga som jag kan göra lite när jag känner att det behövs typ. Eller i förebyggande. Typ skaka manke, lossa bogar.. Höja ryggen.
 
Så, nu behövs det noginte tas ut någon massör på ett bra tag, i undantag för om jag känner någonting mysko såklart. Men hon blir tametusan bara finare och finare för varje gång..
Gårdagens <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0