Uteritt + barnridning

Idag var det planerat att min brorsdotter skulle komma och rida, som aldrig ridit förut och som är lite försiktig/blyg av sig. Då Bellan haft ett barn på ryggen en gång förut, och hon bara blev stressad, så har det inte känts som att Bellie är ett bra alternativ att sätta upp en helt ovan tjej på. Men idag var det dags, och därför red jag henne ut en tur för att iallafall få henne motionerad innan.
 
Red ut en sväng på 40 min, joggade och sedan körde vi två galopper. En i vardera. Det var nästan helt kravlöst idag, Bella var fin. Vi bara rullade på och hade mysigt tillsammans! Stod i lättsits i galopperna och hon fick bara rulla på. Fina Bellan. <3
 
Det gick jättebra med min brorsdotter oxå. Bella skötte sig jättebra! Jag är så stolt över henne. Hon blev inte alls som sist. Hon var mer avspänd nu. Hon blev lite spänd ibland och högg emot mig när jag la mig i, hon har ju sina ideér. Men efter en stund gick det bara bättre och bättre. Hon gillade läget och började slappna av riktigt bra. F fick styra, göra halt, sätta igång osv. helt själv sista varvet på travbanan. Och det funkade jättebra.

Avslappnad vare ja :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0