Rastlös!

Sjukt rastlös är jag... och har varit. Runt 16 tog jag ett bad, och sen när jag väl låg där så blev jag så rastlös och stallsugen att jag for till stallet och pysslade lite och provade ytterligare ett täcke på B. Shires Typhoon. Jag tyckte inte det var någon hit! Men det var okej. Men då är hennes Bucas bättre, så det kändes ingen idé att köpa ett sånt.
 
Ska ju ha dubbla uppsättningar som jag alltid har av alla. Det känns nödvändigt med reserver. Men tror det blir ett 150 g med helhals om jag får tag på det. Det är ingen svensk butik som har det hemma, så håller på kolla upp om det går att tas hem eller om jag måste köpa från England.
 
Sen kom jag hem.. och runt 21 blev jag så rastlös igen. Så jag åkte upp till stallet ytterligare en gång, och smörjde upp hela min hopputrustning. Bytte lite schabrak, rensade lite. Fotade lite schabrak jag ska sälja. Men det var allt lite läskigt att vara där själv den tiden... var uppe på loftet, och så hör jag ljud från trappen. Kunde inte tänka mig någon häst få till dedär ljudet heller. Men men! Överlevde iaf. Höll mig till våran lilla sadelkammare resten av tiden. ;-) Sen pysslade jag om Bella, gav henne massage, rengjorde puppan, klippte svansen, borstade igenom na helt o hållet, sen lindade jag bakbenen. (Y) Hon var så nöjd så. <3
 
Domhär två täckena köpte jag iaf. Fina va?! :D

Kommentarer
Postat av: Sandra

Helhals är jag "rädd" för... Mina hästar har alltid tappat manen då dom haft höga halsar! Skitstörande då gamla hästen alltid frös så man hade ju inte så mycket val..

Men dom var superfina! Gillar lila-färgen! Är inne på ett såntdär blått, eller rött, åt Belissima.. Ska testa Nisch-täcket som kommer i veckan först bara.

Svar: Ja jag har hört att de blir så på vissa. Vi får se! ;D Jag ska köpa två till, tänkte mig ett helhals rött, och ett grönt vintertäcke. Men... kanske dumt o köpa två halstäcken om de nu inte skulle funka? Hm.... tål o tänkas på.
Fanns några lila kvar på Equeens (Y) :D
Josefine Fred

2014-10-19 @ 11:11:36
URL: http://sandrasn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0