Gårdagen + idag

Igår red M ut på lilla B. En uteritt med mestadels skritt men även lite trav. De hade gått jättebra! B hade varit pigg som vanligt, och lite spänd. Men ja, sån som hon är helt enkelt. :-) Det var första ggn hon red henne dessutom.
 
Idag kom bästa S och red min Bells. Ett dressyrpass. Bellie tyckte S var ganska så besvärlig. Hon tyckte hon hade kunnat fått ha det på sitt vis liksom. ;-) Det var kul att se någon annan rida henne. När dom galopperat en stund höll Sandras ögon på att poppa ut, och hon frågade "VAR DEDÄR GALOPP?" Hahaha. Jag som älskar Bellas galopp! Men visst, det såg lite kackigt ut. Första ggn hon rider henne, så det är ju liksom inte konstigt att hon inte vet var alla knappar finns. Sen är hon ju van sin lilla dorotea. ;-)
 
Är jättetacksam över den hjälp jag fått domhär två dagarna. Som det är nu känner jag mig faktiskt rätt pigg!! Får hoppas det inte slår tillbaka nu ikväll/inatt, för jag har ju legat i nu och smörjt utrustning, hämtat massa hö, förberett osv. Och jag har ju velat vila så mkt som möjligt så jag ska ha alla möjliga chanser att bli frisk tills imorgon. Så jag hoppas jag inte ansträngt mig för mkt. Jag satsar på att åka imorgon! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0