Uteritt på puppan

Idag blev det ännu en uteritt för Bellabus. Idag åkte bomullen in och luvan på. Men vet inte om det hjälpte så värst idag, för hon var asjobbig. Elr, egentligen inte sådär jobbig som hon KAN vara. Men jag var lättirriterad på det, så jag fick ta några djupa andetag där. ;-) Skrittade först en bra bit, sedan joggade vi en hel del. Massa olika underlag, uppförs, nerförs, svängar osv. Men lyssna spec. bra det gjorde hon inte..... La in halvhalter här och där för att göra någon form av förändring iaf. Sedan kom vi fram till klätterbacken, och den tog vi i skritt, sedan trav där det blev plant, och så galopp uppförs sista biten som inte är så brant. Bella tyckte det var kanonkul och tyckte inte vi skulle sakta av. Enough said.
 
Sedan joggade vi vidare hemöver, men vi red in på en grusväg närmare hemmet, och där fick hon först gå i höger galopp, som jag höll på störa ihjäl mig på för det känns som hon springer som en banan i den galoppen. Suck. Sedan vänster galopp på hemvägen och den kändes som vanligt mycket bättre! Jaja.... :-) Så kan det va.
 
Imorgon blir det lite trimning minsann så vi får koll på grejerna. Om jag har tillräckligt med tålamod och fokus tänkte jag träna på övergångar. Om inte, så får det bli något annat! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0