Dressyr, fotografering

Idag fotade Melina mig och Bella när vi red ett pass på planen. Det var is med lite snö ovanpå, så det var rätt halt. Trodde det hade satt sig, men det hade det inte. Men vi körde på i den mån det gick. ;-)

Hon var OK i skritten. :-) Sen skulle jag börja jogga igång henne, men hon var skitsur och började fatta galopp istället. Taggad. Igen. Så jag saktade av till skritt, och sen fick hon galoppfattning vid tillfälle och så joggade vi igång i galopp istället = NÖJD HÄST! Hon frustade och grejjade, och var utomordentligt fin! :-D Jag jobbade med att försöka få arslet att stanna i sadeln, genom att ta i med magmusklerna. (Y)

Sedan höger galopp. Den var kackig idag. Hela högersidan som innersida var kackig idag. Jag ska nog gå till min sjukgymnast snart igen och fixa till min rygg, det kan vara den som är sned oxå. Fast jag inte känner av det just nu. Men jag ser på bilderna att vänsteraxeln är tillbakaskjuten, och högerhöften framskjuten. Så då är det inte konstigt om hon inte kan jobba ordentligt i höger varv. Men vi rullade på i galoppen, lite små tempoväxlingar på långsidorna, och volter på kortsidorna.

Sedan skrittpaus, och sen drog vi igång med lite övergångar i trav/galopp. Gick jättebra! Hon var lite frustrerad, troligtvis pga underlaget. Så hon tänkte lite bakåt osv. Men det gick bra iallafall, jag är nöjd. :-) Högergaloppen var lite bättre i detta jobbet än i framridningen. Sedan avtravning i lång och låg form. Fin tjej idag! :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Vad fina ni är :)

2015-02-26 @ 23:51:25
URL: http://www.jenniferdressage.se/
Postat av: Jessica

Oj vad fin hon är! Det var länge sen jag kollade in här nu, du kanske känner igen mig från bloggen "dalaryttarna", hade också en fin fux.
Hon ser verkligen trevlig ut, roligt! :)

Svar: Tack snälla! :)
Josefine Fred

2015-02-27 @ 12:11:11
Postat av: Erika Pettersson

Fint :)

2015-02-27 @ 13:13:49
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0