Inte som planerat...

Igår blev en lite udda dag, elr egentligen hela dygnet. Emmy kom vid halv 11 och fotade mig och Bellan, porträttbilder. Det var strålande sol, helt underbart väder, MEN med ett par otroligt ljuskänsliga ögon kände jag att min prestation inte var på topp framför kameran. Haha. Herregud alltså. Titta två sekunder, blunda, torka tårar, titta två sekunder igen osv. Sedan fick Emmy oss till lite "bus" ;-) .... Efter det gick det bättre med att slappna av i ögonen så jag tror att det blev bra bilder på slutet.

Därefter skulle vi åka hem till mig och byta om, fika osv. för att filma/fota ridbilder. Men, så blev inte fallet då jag blev tvungen att åka in på akuten med E. Där blev vi i 6 timmar och var alltså tillbaka hemma kl 18, då jag snabbt ringde Emmy för att åka in till Equeens nyöppning. Där blev det hästgodis och bettringar, en hel femtiolapp spenderade jag.

Sedan snabbt ut till Bellson och mocka osv.

Kl 2 inatt blev det akuten igen, där blev vi till 05.30 ungefär. Så jag trodde jag skulle vara en död säl idag, med tanke på att vet. skulle komma kl 12, och jag skulle rida INNAN. Sedan jobbar jag kvällen. Men, faktiskt så är jag rätt utvilad. Känns som det lika gärna hade kunnat vara en dröm inatt. Klev upp runt 9. Mer om dagens ridpass i nästa inlägg. (Y)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0