Dressyr/fotografering

Idag var det dags för lite fotografering igen för mig och Melina. Jag var först ut att rida. Gjorde Bella fin i gul outfit! :-D Hon passade bra i det. Red uppe på planen idag, som var helt okej. Lite halt under då snön inte riktigt fäst sig i isen, men helt okej så länge jag har henne i balans.
 
Hon var väldigt fin idag överlag! Började i skritten, och den var ju inte helt igenom, men helt okej. Jag nöjde mig. Och körde igång i traven där hon var väldigt fin. :-) Red lite inåt/utåtställning på kortsidorna, och så någon volt här och där. Sedan fattade jag galopp, och hon tog fina fattningar idag. Hon var lugn och trevlig i galoppen.
 
När jag galopperat i båda varven blev det skrittpaus, och sedan travjobb. I travjobbet var hon väldigt spänd.... hon var liksom taggad på mer galopp. Så jag red lite öppnor och skänkelvikningar, men jag fick inte igenom henne sådär superbra. Men ändå så jag nöjde mig. Det var ju inget stenseriöst pass, med tanke på underlaget oxå. Så jag nöjde mig. Hon kom  tillbaka litegranna och började svikta lite på steget iaf.

Sedan körde vi lite galoppjobb, och det fick bli förvänd galopp. Den var väldigt trevlig och välbalanserad. Hon bröt dock av ett par ggr i varje varv, men det berodde nog dels på underlaget, och att jag blir lite passiv ibland. Hon behöver lite mer hjälp. Jag måste bli bättre på att känna av när hon behöver det lilla extra stödet. Men hon börjar bli riktigt trevlig!

Inge flipp idag heller. Hon fattade ny förvänd utan problem. Hon saktade av, skrittade osv utan problem. Fina fattningar. Ja, det mesta var trevligt idag utom travjobbet för dagen där hon var så himla springig. Men blev som sagt lite bättre mot slutet där.
 
Avslutade allt med trav lång och låg, där hon var väldigt trevlig. Något överilat tempo som jag så småningom fick ner litegrann.

Nöjd är jag!! <3
 
Nu ska jag redigera lite bilder som kommer upp om en stund!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Fin blogg!

Svar: Tack!
Josefine Fred

2015-01-18 @ 16:14:08
URL: http://nataliestrande.forme.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0