Uteritt

Red ut på pigg polle idag. Hon kunde inte direkt sköta sig om man säger så. Spänd och tittig som tusan. Red en sväng i alla gångarter. När vi vände hemåt hade hon damp. Så då bestämde jag att hon fick skritta hela vägen hem. Och hon kunde faktiskt SKRITTA. :-D Det är ett enormt framsteg att hon kan skritta med normala steg, och svingande rygg. Det gick lite fort, ja, men så länge hon kliver på och spänner av i ryggen är jag så nöjd! Jag krävde lite ställning, och så provade vi lite slutor. Ställning gick hon med på, men när det skulle hända grejer  ur detta så la hon ner, då passade det inte fröken. ;-) Vi tragglade på lite och ja, hon kom loss lite av jobbet iallafall.
 
Sedan kom jag återigen på mig själv med att bära henne. När hon blir pigg och vill springa, så fastnar jag i hennes mun. Släpper jag så springer hon. Det är inte så att jag sitter och drar i henne, men det är ändå att jag bär henne. Så jag fortsatte på gårdagens jobb med att hon SKA göra halt av mitt säte, och gör hon inte det får hon backa den sträcka det tog för henne att lyssna. Då kom protesterna givetvis, försökte resa sig osv. Men hon skärpte till sig fort och ryggade väldigt fint faktiskt! Så så höll vi på. Blandade skritt, trav, halt och ryggning. Gjorde sedan dendär övningen i trav, att hon SKA lyssna på sätet. Jag ska inte behöva dra i henne. Hon ska inte bita fast i bettet och köra sitt race. Blir galen på fuxen!
 
Hon bet mig idag oxå. Den lilla satungen. :-) Men man får väl skylla sig själv då man petar polle i munnen antar jag. Hon sög på mitt finger lite och rätt vad det var så bet hon till med framtänderna som att hon skulle provsmaka, haha. ONT gjorde det. Men hon var ju inte arg då det skedde så jag kunde inte bli arg direkt. :-P Hönan min.. Hon är som hon är! Imorgon funderar jag på ridhuset, men jag vet inte... Hon ska ju inte anstränga sig till svettning, så isf blir det bara lite jogg.. Men frågan är hur hon är, för som hon varit senaste ggna där så har hon bara varit stressig. Tåls att funderas på!
 
Shoppade lite på Hööks oxå. Var där kl 10.00, först i butiken och hade hela rean för mig själv i en kvart. Haha. :-D Jag hejdade mig dock och köpte "bara" tre grejer. Ett par svarta ridbyxor, en svart grimma och en marinblå fleece-väst. Jag e väldigt nöjd. :-) Sen kom mina gula lindor idag på posten, så nästa fotografering i dressyr blir i gul outfit. :-) Väntar även på ett pannband till dressyrtränset... Det borde ha kommit idag. Hoppas det kommer imorn!
 
 

Kommentarer
Postat av: Amanda & Lilleman

Tycker ofta att det blir så med hästar som vill "dra iväg" att man bär de hela vägen... :)

Varifrån har du köpt de gula lindorna? Är de i fleece eller elastiskt material?

2015-01-08 @ 18:48:59
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se
Postat av: Amanda & Lilleman

Tycker ofta att det blir så med hästar som vill "dra iväg" att man bär de hela vägen... :)

Varifrån har du köpt de gula lindorna? Är de i fleece eller elastiskt material?

2015-01-08 @ 18:49:04
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0