Uteritt

Idag åkte jag upp till Bellson iklädd mjukisbyxor och foppatofflor, för en ridtur. ;-) En slapp ridtur mao. Jag for och hämtade Sprenger-bettet och  tänkte prova det utan bettplattor (då dom inte får plats).

Bella fick välja väg, och det bar av till klätterbacken. Så vi skrittade upp för den, och Bella var jättelugn. Sedan bestämde jag mig för att ta två vändor på grusvägen bredvid Säters ridhus, så jag började jogga henne där. Hon var fin! Kändes väldigt mjuk på dethär bettet, och inbjöd till att slappna av och arbeta i form utan att jag krävde det. Det är väldigt sällsynt på en uteritt.
 
Red lite övergångar och la in halt och ryggning oxå för hon blev lite väl stum bitvis. Sedan när vi vände och skulle tillbaka fattade jag galopp och hon fick rulla på. Fantastiskt!!! Det är så underbart. Sedan galopperade vi in hela vägen igen, och så tillbaka igen. Så tre galopprundor, med lite avbrott och byte av galopp inlagt. Jäklar vad taggad hon var! Haha. Hon tyckte oxå det var grymt kul.. När vi skrittat på lång tygel och jag skulle fatta en galopp så bara vinklade jag höften lite och hon gör världens galopp-gest där hon lättar enormt fram, och jag for bak. Haha. Sötpuppan!
 
Hon tog alla galopperna klockrent. :-) Måste säga att hon kändes otroligt trevlig på dehär bettet idag. Innan jag red iväg bestämde jag mig nästan för att sälja bettet för att det ser så kort ut. Men ett längre kan hon inte ha heller för då åker det omkring i munnen. Isåfall skulle jag köpa ett med fasta ringar i typ 0,5 cm större. Men asså, hon gick idag iallafall väldigt bra på bettet så jag ger det några pass. Det kändes som hon la tungan över några ggr, det kan hon ju göra i vanliga fall med. Men jag tror hon gillade bettet.
 

Hon fick inge skav alls. Hon brukar nästan alltid få nån form av skav elr skinnbortfall av bett med lösa ringar. Men inte idag. Peppar peppar

Haha hon ser oförskämt opeppad ut. Men det ändrades så fort jag klivit upp. Och hem kom en supernöjd och glad polle!
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Så fin! :D

2015-07-23 @ 20:59:37
URL: http://dreamspo.blogg.se
Postat av: Idha Zentio

Väldigt fin! :)

Svar: Tack :)
Josefine Fred

2015-07-23 @ 21:19:01
URL: http://zentioidha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0