Uteritt + nytt täcke

Idag stod en kravlös uteritt på schemat. :-D Det behövdes! Började skritta kanske 15-20 min, sen joggade vi igång där underlaget tillät. Hon var pigg! Jag ställde mig i lättsits och hon fick trava på lite. Gjorde några avsaktningar och igångsättningar.
 
Sedan kom vi in till grusvägen där jag planerat galopp. Fyfasen vad härligt vi hade det!! Hon hade en fantastiskt rund och trevlig galopp med bra tryck, friskt tempo, samtidigt som jag stod i lättsits och bara rullade. Hon var mjuk och fin. Jag bara log!! Vilken sjuk känsla av.... lycka och frihet som jag kände då. :-) Helt underbart! 

Det fick bli en hel del övergångar då underlaget emellanåt var stenhårt, där det varit skugga och lite kallare. Men vi rullade på bra där emellan. Hon tog rätt galopp varenda gång oxå, och till och med högergaloppen var fin! Avsaktningarna var ju dock under all kritik men resten var kanon. ;-)
 
Hennes nya täcke kom idag oxå, äntligen. Ett regntäcke och så beställde jag en hals till, från Hansbo. Jag köpte det på ridersport.se. :-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna

Vad snygg hon vart i den färgen!

Svar: Tack! ;D
Josefine Fred

2015-03-24 @ 20:42:15
URL: http://susannalundgren.blogg.se
Postat av: Josefine ♔

Den färgen passade hon verkligen i! :)

Svar: Tack :D
Josefine Fred

2015-03-25 @ 12:15:36
URL: http://jlandgrens.se/
Postat av: Emma

Du vet väl om att halsdelar är helt onödiga även om hästen är klippt? Och din häst är oklippt, och jag förstår inte varför du har henne täckad så mycket?? Hon är en HÄST, inte en människa. Fast vi människor fryser gör då inte hästarna det.

2015-03-26 @ 15:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0