Starrider tights

Lovade en läsare att utvärdera mina Star Rider-ridleggings efter några veckor då jag hunnit använda och tvätta dom lite. Så här kommer den utvärderingen.
 
Jag nästan bokstavligt talat bor i mina ridleggings när jag är i stallet. Förut hade jag alltid ridbyxor med helskoning, men nu ligger dom mest och dammar. Förutom när jag trimmar i dressyrsadeln, då behöver jag greppet. Men ska jag till stallet åker ridleggingsen på direkt, och varje gång jag ska rida i hoppsadeln så får dom sitta på. Jag ÄLSKAR dom. Dom är så otroligt sköna.
 
Det är tjock och rejäl kvalité på dom, dom sitter perfekt på kroppen och är väldigt stretchiga. Jag har normalt 38 på ridbyxor, och valde 36 på dessa. Det är nästan så att jag tror att jag skulle kunna ha en 34. Dels är dom ju väldigt stretchiga, sen upplever jag att ju mer jag använt dom desto lättare går dom ut sig och blir lösa efter tvätt. Alltså inte för lösa, men ändå så att man måste dra upp dom då och då. Så velar ni mellan två storlekar så ta den mindre.

Sen silikonet är inte så greppvänligt tyvärr. Dock så ska dom ha gjort om silikonet nu i efterhand och det ska ge bättre grepp. Jag åker mest omkring i mina tyvärr så ett dressyrpass skulle det inte fungera att ha dom byxorna för mig.
 
Men dom får iallafall 4 av 5 i betyg från mig. Jag älskar dom! Men silikonet hade kunnat vara bättre + större område t.ex på rumpan där man har kontakt med sadeln.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0