Uteritt

Idag har jag ridit ut på Bellson. Det regnade då jag kom dit, och jag vägrar rida ut i sådant spöregn. Så jag tog in henne för en helkroppsmassage, och lite övningar. Det släppte fint och hon tuggade och hade sig. Efter det så hade det slutat regna så då begav vi oss ut på grusvägarna.
 
Idag har jag testat trava! :love: Vilken jädra dundertakt hon bjöd på, det rörde sig mycket mer än det brukar. :-D Härlig känsla! Jättefin var hon. Jag fortsatte med arbetet med att vänta i skritt, och detdär viktiga ryggsvinget. På bortavägen gick det bra, hon svarar ganska omgående och slappnar  av. På hemvägen var det lite klurigare, men ändå helt hanterbart. Och för att ha vilat en månad så är det ju som sagt jättebra, hon sköter sig mer än väl.
 
La in ganska mycket halter i skritten, och var noggrann med att det skulle komma bakifrån. Vilket ledde till att det blev många halvhalter innan vi slutligen fick till en halt som kom bakifrån. Men hon blir jättefin efteråt när vi kommit till den punkten liksom. Annars lägger hon sig i handen och jag får handbromsa henne, men det erbjöd jag henne inte idag. Idag fick hon bära sig själv. Travade som sagt lite idag, tre sträckor, lite kortare. Det hade kunnat bli mer men hon var inte i rätt läge för det helt enkelt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0