:-)

I förrgår vilade B då jag jobbade 8-21. Igår red Melina Bellie, ett joggingpass på plan. Jag jobbade 8-21 så jag hann givetvis inte rida. ;-)

Idag har det ösregnat hela dagen, så jag var ganska säker på att hon skulle få vila. Men vid 18 blev det uppehåll så jag for upp och tog en kortare sväng. Blev mest skritt, för både jag och B var lite stressad. Så kraven blev utefter det. Fokuserade på en svingande rygg idag. Och att när jag lägger på skänkeln ska hon inte bli trippig elr gå snabbare, utan ta längre kliv. Och det gick rätt bra. Det var rätt mkt tungan över bettet idag, hon stressade på med munnen idag. Dimma och lite blåst, då blir hon ofokuserad och tkr det är besvärligt att behöva göra som jag säger.
 
Mot slutet gick det bättre iaf, då blev hon lugnare i munnen och började slappna av på riktigt. Hon blir lätt lite lurig, hon kan tros slappna av, men så provar jag en halvhalt t.ex och så märker jag att hon är så långt ifrån att vara med mig, än vad jag skulle vilja. Men som sagt på slutet så släppte det. :-)
 
Imorgon blir det lite dressyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0