KATASTROF

Alltså jösses. Jag har blivit så bortskämd med bra pass nu, så jag höll fasen på börja grina flera ggr idag under dagens pass för det gick så illa. Visst, jag hade inte en 100% bra sinnesstämning idag, men det hade inte spelat sån stor roll idag. Hästen var överallt och ingenstans, och hon höll inte ihop nånstans. Dålig takt, dåligt flyt, svarade segt på hjälperna, hängde i mig, blev så spänd att hon inte kunde galoppera, tittade på ALLT som hördes och syntes. Och inte syntes. Och jag tjurig som en iller tragglade och tragglade, bytte övning, andades, tog skrittpaus, bytte taktik. Allt. Inget gick bättre. Dock inte sämre heller, men det blev fasen inte bättre.
 
Ska jag vara lite positiv nu och lyfta fram något bra så hade hon vid uppvärmningen i traven väldigt enkelt att spåra och bära sig med sitt innerbak, utan att jag behövde påminna så mycket. Och det är nånting nytt, ett framsteg. Sedan flöt skänkelvikningarna på väldigt bra idag, med bättre takt och tempo än vanligt.
 
That's it!

Nu ska jag vräka i mig pasta och skinksås. Och sedan godis. Hörs hej!

Kommentarer
Postat av: sandrasn.blogg.se

Kan det kanske vara så att ni är på g uppför ett trappsteg igen?😉 håll Ut tills ni klättrat upp och nästa "glidarperiod" kommer, och passa på att njuta då!😃

Svar: Du kanske har rätt! Tack pullan 😘
Josefine Fred

2015-09-12 @ 22:05:35
URL: http://sandrasn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0