Dressyrlektion

Idag var det dags för dressyrlektion för Bella och mig. :-) Det gick superbra!

Hela lektionen gick i princip åt till att rida öppnor, och slutor. Öppnorna går verkligen super nu! Jag behöver bli lite noggrannare så att öppnan sker på den punkt jag tänkt mig, och avslutas där jag tänkt mig. Det är lätt att det tar några steg innan jag liksom får till det. Men det blir allt bättre minsann! När mitt fokus är på topp kan vi göra allt.
 
Så vi jobbade först travöppnor på långsidorna, och sen fick vi göra halva långsidan i öppna, volt, och så komma ut i sluta. Och sluta är ngt vi inte jobbat alltför mkt med, så det tog en liten stund innan poletten trillade ner för mig och B. Så detta ska vi jobba vidare med.
 
Även i galoppen var det skolor som gällde. I högergaloppen var det verkligen svårt, jag tappade henne från läget mellan hand och skänkel, och jag kom inte riktigt åt detdär högra bakbenet som är på vift ibland. Så det kändes inte super, men det är en styrkefråga för B, och för mig är det att hitta känslan i höger varv.
 
I vänster varv gick det mkt bättre. Där lyckades vi rida öppnor i galopp, utan problem.
 
Sen travade vi av lång och låg. :-) Hon var superfin!! Vi har dock kommit på att B fallit ur. Mitt undermedvetna har under ca 2 v tid tänkt att ryggen ser ovanligt "slank" ut. Men inte tänkt nå mer på det. Men idag tyckte G hon såg tunnare ut än hon brukar, så efter att ha fått suga på den lite så JA, hon har tunnat ur. Så jag ska åka och köpa mera mat till bruttan sen. <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0