Gårdagen + idag

Igår fick Bella gå en uteritt. :-) Hade inte riktigt planerat vart vi skulle rida och vad vi skulle göra, så det fick liksom tidens gång utvisa.
 
Vi skrittade en bra bit, ca en halvtimme. Sen red vi in på en grusväg jag inte ridit på på superlänge. Jag började med att checka av förhållningarna i skritt, och hon var så duktig. Joggade sedan lite i trav, men saktade av innan hon blev spänd. Så det fick bli övergångar. Hon var väldigt rädd denna ridtur, hoppade i luften för allt. Haha. Men ändå fin. Hade planerat lite galoppjobb, men det var för spänt för det. Så lite jogg fick räcka. ;-)
 
Idag så jobbar jag dygn, så jag mockade och gjorde allt vid utsläppet imorse, och så på min rast åkte jag och tog en 40 min lång promenad med Bellabus, som skötte sig utmärkt. Vi hamnade i en slingrig skog på en stig som var väldigt oanvänd, med grenar och träd som hängde och hade sig, men hon var så duktig! Litade på mig till 100%. Jag fick lyfta grenar så att hon kom under, och hon väntade på mig tills hon gått förbi och jag kunde släppa ner grenen osv. Superduktig. <3
 

Imorgon är det äntligen träning igen. Nu har hon haft en paus på ett par veckor, och jag känner att hon börjar komma tillbaka. Så nu kör vi igång igen. Hallelulja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0