Uteritt

Red ut en sväng på en fin Bellson idag. :-) Vi tog grusvägarna en sväng, i alla gångarter. Började i skritt såklart, och hon var fin. Jag fortsätter tänka att hon behöver ta förhållningen, och har kvar ett stöd tills hon tar den. Det funkar så bra! Satte igång i trav när det var läge, och hon var fin där oxå. Riktigt trevlig trav.
 
Ju  längre vi kom desto spändare blev hon dock, och det lät, dom klöv ved med en maskin osv. Så hon stressade upp sig lite. Men vi fortsatte med skrittjobb bara.
 
På hemvägen blev hon riktigt taggad, men hon kunde ändå skritta taktmässigt, så ur det provade vi en galopp. Det gick fort, hon laddade på. Men hon kom tillbaka då jag bad om det, men sen var det rätt spänt. Så vi fick skritta tills hon var lugn igen, och provade då en ny galoppskänkel. Dom första galopperna var rätt spända så där saktade vi av rätt snabbt. Men sen tog det sig, hon längde på sprången och slappnade av. När vi lyckades i båda galopperna nöjde jag mig, och försökte trava av lång och låg. Men det var för spänt, så då saktade vi av till skritt och jobbade lite sista biten.
 
Nöjd. :-) Imorgon tror jag att det blir dressyr.
 
 

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Vad är det där för träns? :-)

Svar: Ps of Sweden High Jump 😊
Josefine Fred

2016-04-08 @ 22:07:01
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0