Gårdagens bad

Igår så red jag och Melina till Aldernäset och badade hästarna lite. Skämmes på mig som inte badat med B på 2 år. Så det var verkligen dags. Och förhoppningsvis hinner vi någon fler gång i år. Det är ju så bra träning.
 
Bella var väldigt tuff när vi väl kommit ner i vattnet. Innan vi kom ner så var det lite bökigt, för det fanns ingen strand, det var bara typ 2m hög vass som vi skulle igenom, och direkt efter den kom vattnet. Så det var Bella väldigt skeptisk till haha. Men när hon väl var i så var hon så tuff. Strosade omkring och höll på att leka med frambenet i vattnet osv. Efter att vi travat tre kortare sträckor så red vi hemöver, och då var Bella riktigt stark och taggad. Men hon lugnade ner sig ju närmare vi kom betet.

Sen fotade vi varandra litegranna. :-) Idag vilar hon. Jag har fyndat lite på Equeens och Hööks idag, ett baucherbett (tvådelat) åt B, och två ridhandskar åt mig. Och så ett pannband. Så bettet vill jag nog prova någon dag snarast. :-D
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Forsbacka

Åhhhh vad härligt det ser ut! Jag har aldrig badat med häst.. Önskar att jag kan ta mig till havet någon dag!

Svar: Ja det är himla mysigt! Och det blir så fina bilder om inte annat :D
Josefine Fred

2016-08-09 @ 20:35:24
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: lina holmbom

Tänkte också ta mig till den stranden någon dag. Men jag har ju någon timmes ridning dit. Fyndade också på equeen. Ett rosa bucas till shettisen ♡ haha!

2016-08-10 @ 06:59:01
Postat av: Beatrice Hanssen

Härliga bilder!! :-D

2016-08-11 @ 11:03:19
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0