Dressyr

Idag letade jag upp en lägda och red lite dressyr på Bellabus. Hon var pigg och spänd, men hon var ändå ganska lugn i skallen så hon kunde arbeta iallafall. Skönt! Började skrittjobba mycket med framdelsvändningar, vilket gick bra. La någon volt här och där. Sedan joggade jag lite, och hon hade helt okej takt. Red lite övergångar och volter.
 
Sedan skrittjobbade vi lite till, och då försökte jag mig på lite bakdelsvändningar, men det är ju så svårt. Tror vi fick några okej iallafall.
 
Sedan körde jag lite vänster galopp, och den är ju som en dröm att rida i. Hon var superfin! Avsaktning till skritt. Så fin.
 
Men höger galopp är verkligen inte bra nu. Vette tusan vad det är. Imorse var jag till min sjukgymnast och knäckte till ryggen då jag känt ett tag att jag varit sne. Men hon galopperade lika illa ändå.. hm... Fick rida lite sidvärts för att få henne på plats, och även förvänd galopp. Sedan skrittpaus innan jag provade igen, och DÅ fick vi till en okej höger galopp där delarna var på plats. Så efter det red jag hemöver.
 
Joggade lite och hon var supertrevlig. Men sen blev hon bara spänd, så avslutet var inte jättebra. Men skritten var bra på slutet iaf, men väldigt snabb. Piggelina.
 
Och hon brunstar fortfarande... Så det gör väl sitt med hjärnan. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0