Lördag

Igår fredag så red Othilia Bella en sväng med mest skritt och lite trav. Sen hade B blivit lite galen och rädd för nånting så hon sprang med svansen i vädret och frustade sådär som en drake. ;-) Men det hade gått bra ändå.
 
Idag blev det en uteritt för mig och Bellabus. Jag red bort och klättrade två vändor i Ås-backen igen. Skritt- och travövergångar påvägen dit, där hon var superfin och lyhörd. Körde även tempoväxlingar i skritt. Hade hackamore idag så hon imponerade. På hemvägen var hon dock laddad så då försvinner detdär lyhörda, och vi har en lite hårdare kontakt. Men hon var helt okej där oxå. Red tempoväxlingar i trav på hemvägen. :-)
 
Imorgon tror jag det blir en sväng in till ridhuset.
 
 

Idag invigde Bellson sin nack-spikmatta som jag gjort åt henne. Varje gång massören är ute får B ha på sig en sån, och  hon älskar det verkligen! Så nu har hon en egen.

Och sadeln ska in på omstoppning, då den är lite ojäm under. Ev. att hon får byta stropparna oxå, dom är rätt slitna. Kollade även häromdagen om djupaste punkten på sadeln vs hästen skiljde mer än 2-3 cm, det gjorde den inte. Tack o lov. Har alltid varit dålig på att kolla den biten när jag provat ut sadlar. ;-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Hur har du gjort nack-spokmattan? Så smart

2016-12-18 @ 17:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0