Uteritt på taggad brud

Idag blev det en uteritt igen för bruttan. Men det efter att hon duschats och tvättats ordentligt bak, för hon är såå brunstig nu. Tre dagar på raken har hon gått ifrån mig i hagen, och vill bara trycka upp sig mot Åke och larva sig. Första dagen lät jag henne vila, med bara lite pyssel. Igår samma sak, men for ut igen på kvällen och tog en skrittur. Idag så fick hon gå ett pass iallafall, så får jag vara noga med att läsa av henne helt enkelt så att allt står rätt till.
 
Hon var vansinnigt pigg idag. Till en början gick det rätt bra, red lite övergångar mellan skritt och trav. Sedan kom vi ut på ängarna och då taggade hon igång, så där var det typ kört. Red lite tagen bakdel/framdel och en del skänkelvikningar, och la in trav oxå. Men hon låg på som attan i handen, då hon blev så taggad.. Men jag hade is i magen och kämpade vidare.
 
Sedan på hemvägen gick vi över ängarna på andra sidan, och då fick jag till lite okej trav på fröken. Och sen kom vi ut på travbanan och då släppte det! Hallelulja. Mjuk och fin i munnen och svarade fint på tempoväxlingar. Sådan känsla vill jag ha jämt. <3 Så den biten på travbanan gjorde hela passet. :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0