500 kg...

Idag red vi ut en sväng jag och B, på vägarna. Hade tänkt mig lite konditionsjobb med henne. Men det blev inte som jag tänkt mig. Idag hängde hon sig i bettet och la sitt huvud där så fick jag bära tyckte hon. Jag använde hela min verktygslåda men det var mission impossible idag. Beslöt mig för att galoppera på hemvägen iaf för lite naturlig bakbensaktivitet, och det gick okej. Det var ingen katastrof iaf.
 
Hon var riktigt besvärlig i munnen idag, herregud. Jag tror det har att göra med bettet. Har inte haft det raka bettet speciellt ofta nu, det har hänt någon gång på flera veckor typ. Och häromdagen hade jag det raka, och då kändes hon precis likadan som idag fast bara i början, det släppte sen. Idag var det samma känsla, fast det släppte aldrig. Hon var spänd och rädd så det var väl i kombination med det kanske.
 
Ska prova lägga undan det raka och bara ha hennes olika tredelade och se om hon blir normal igen. ;-) Imorgon ska vi ev. fota, jag och Melina. Men vi får se om jag orkar, för jag har blivit förkyld, och jag vet inte alls hur jag vaknar upp och mår imorgon..
 
 
Detta set säljes för 450:-. Storlek Full.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0