Tävlingsdebut

Imorse var det dags för tävlingsdebut sedan skadan i september, för Bellabus. :-) Vi red LB:2an, och den är ju omgjord för i år, så jag var lite nervös för att glömma programmet eller så, men det kom jag ihåg galant.
 
Bella var lite spänd som väntat, men jag red fram som jag gör hemma. Mycket skrittjobb, och se till att hon är med mig. Sedan jogging, och sedan lite jobb i form av öppnor. Hon var fin! Helt okej. :-)

Sedan gick jag ner till collectingring där det fick vara typ hur många ekipage som helst. Perfekt att kunna vänja hästen vid dressyrstaketet sådär innan starten. Där körde jag galoppjobbet, och till en början var hon spänd. Men sen började jag ställa inåt/utåt, och guida henne ner till en rundare och lägre form. Och då började hon koppla av. Det kändes helt okej. :-)
 
Sen var det dags att rida programmet. Och Bella var ju laddad, men duktig som attan. Hon försökte verkligen, hon gjorde sitt allra bästa. Hon taggar till och blir väldigt spänd bitvis, och i högergaloppen började hon slira ut med röva. Och jag fick den inte riktigt på plats där, så där fick vi typ 5,5or osv. Men känslan var BRA, jag är supernöjd. Jag vet vad vi behöver slipa på. Både B och jag gjorde vårat absolut bästa idag, och det är huvudsaken. Det landade på 65,167% och vi kammade hem femteplaceringen. SUPERKUL!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Grattis, vad kul att det gick så bra för er! :D

Svar: Tack! :D
Josefine Fred

2016-06-05 @ 20:23:32
URL: http://www.sannajohansson.com
Postat av: Anonym

Grattis! Vi debuterar samma klass om 2 veckor och vi kommer inte få så bra procent 😂

Svar: Tack! Lycka till!! :)
Josefine Fred

2016-06-05 @ 22:26:01
URL: http://nouw.com/grenas
Postat av: Erika Pettersson

Stort grattis! 😀
Roligt att ni är igång igen.

Svar: Tack! Ja det känns kul :D
Josefine Fred

2016-06-05 @ 22:54:03
URL: http://erikapettersson.webblogg.se/
Postat av: Petra

Grattis!
Tycker du är så värd det efter allt jobb du lägger ner :)

Svar: Tack! :D
Josefine Fred

2016-06-06 @ 16:39:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0