Uteritt

Idag blev det en uteritt längs vägarna för Bellabus. :-) Hon var betydligt behagligare att rida idag. Lugn och ganska avspänd. Det var ett bra pass överlag.
 
Jag hade fokus på förhållningar idag. Började i skritt, och sedan började jag jogga igång henne. Hon sökte sig ner till en rund, trevlig form. Övade tempoväxlingar i detta, och till en början lyssnade hon inte så bra, men sen hände ngt. Jag kunde reglera henne så sjukt bra bara för sätet, precis som jag vill ha det. Hon lyssnade galant!
 
Sedan la vi in lite övergångar, och dom tyckte hon var lite jobbiga nu när Gittan påminde mig om att sätta henne på bakdelen i igångsättningen och inte låta henne skjuta ifrån så värst, så då har vi inte lika fina övergångar som vi brukar. Jag får jobba lite mer för att få till dom helt enkelt. ;-)
 
Sedan vände vi hemöver, och då fick hon rulla i lite galopp. Jag kände att hon hade en sån dag. Det var längesen det gick att ligga och rulla i galopp, för hon haft så mkt annat för sig i fuxhjärnan. Men idag kändes hon så pass avspänd att hon lätt kunde ligga och rulla i galopp och ha ryggen med sig. Och det kunde hon oxå. :-) Vänstern var bra, men högern. Den är inte bra. Hualigen. ;-) Måste få hjälp att få igenom den lite bättre. Hon skjuter ju ut vänsterbogen och blir bitig i högertygeln. Och det är ju galet svårt att få igenom ute på rakt spår liksom. Men jag gjorde bäst jag kunde och lät henne galoppera på lite, och hon kom faktiskt lös och fick en bättre galopp mot slutet. Så det var bra.
 
Avslutade med lite trav innan vi skrittade hemöver.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0