Uteritt

Idag blev det en uteritt i finvädret på Bellabus. Det blev en joggingrunda i skogen över stock och sten. Jag red övergångar mellan skritt och trav, med lite fokus på att plocka isär hjälperna. Fram = fram, och broms = broms. Och inte för tygeln då. Bella var fin, men pigg idag. Och lite ofokuserad. Så jag fick rygga henne ett antal ggr för att få tillbaka fokus. Hon blir väldigt fin efter halt/ryggning, då kommer hon tillbaka och svarar fint för halvhalter och förhållningar i traven sen. Men fokus försvinner lätt när man är ute i naturen, finns mycket skoj att kika på då. ;-)

Hon fick två friare galopper på ängarna oxå, men hon var rätt spänd där så jag fick allt kontrollera henne en del där ändå. Hade önskat att kunna släppa fram henne och låta henne runda sig, men när hon är sådär spänd så kan allt hända så då är det bättre med kontroll. ;-)

Imorgon blir det ännu en uteritt, då med fokus på förhållningar tror jag.
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!
Jag har startat upp www.hästbloggar.se, en plats att samla de bästa och mest aktiva hästbloggarna. Jag har lagt till din blogg där och du får gärna tipsa dina följare om att den webbplatsen finns :)

Svar: Hej! Vad kul. :-D Det ska jag göra!
Josefine Fred

2016-06-13 @ 15:27:25
URL: http://www.xn--hstbloggar-q5a.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0