Gårdagen + idag

Igår red vi för en ny tränare. Marc. Jag har inte så mycket att säga om det, det var mest omvänt och konstigt för mig. Tvärtemot för hur jag rider annars. Fick heller inga direkta aha-upplevelser, så, efter lite överläggande med vänner och min ordinarie tränare, men framförallt min magkänsla, så kom jag fram till att jag inte kommer att rida för honom mer. Han tyckte iaf om Bella mycket, han tyckte om hennes galopp och han sa att hon lätt kommer kunna gå msv. Det vet jag ju redan, men det är alltid kul att höra det från en tränare.
 
Idag red vi ut en sväng, hon är ju fortf. pigg och ofokuserad så vårdampet fortsätter. Det blev mycket skrittjobb idag, lite övergångar mellan skritt och trav på asfalten. Det är ju så kasst underlag nu, snön smälte och nu är marken hård då det är minusgrader/nollan. Men variation skadar ju inte. Bitvis glimtade det till där och hon var riktigt fin, men fokuset är ju helt klart inte där det ska just nu. ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: Bearice

Jag tycker det är svårt att hitta nya tränare, eller hitta tränare här nere överlag. Finns hur många som helst, men de tar inte emot varmblod... -.-

Svar: Men vilken dålig stil :o En sån vill man ju inte träna för heller direkt. Men sjukt ändå att man väljer bort att träna ekipage pga rasen..
Josefine Fred

2016-03-21 @ 09:51:56
URL: http://beashastliv.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0