Mjukgörande

Imorse klev jag upp 6 och klädde på mig och for till stallet där jag tog ut hästarna. :-) Sen pysslade jag på lite, smörjde upp utrustningen osv.

Sen var jag i valet och kvalet om jag skulle rida. Jag börjar jobba 10.30 idag, och det är enda dagen jag jobbar denna vecka, alltså hade det passat utmärkt med vila. Men, med tanke på de två senaste passen där hon varit vild och galen och vi inte riktigt fått igenom nånting, och med tanke på att jag ska rida lektion imorgon, så beslöt jag mig för att rida ett mjukgörande skritt/travpass.

Började i skritt, och försökte hitta känslan Gittan försökte få mig att hitta. Det gick asbra! Poletten trillade ner på mig idag, nu hajar jag hur jag ska rida henne på volt osv för att få med mig alla delar. Red fram- och bakdelsvändningar och detta gick helt okej. La in några halter.

Sen travade vi typ 2 varv i varje varv, bara för att känna på läget. Och hon var fin. Låg och rund och hade ryggen med sig. Sen är det riktigt dåligt underlag i paddocken oxå så vi gav oss där.

Ett lugnt men ändå ganska effektivt pass på 30 min. Bra upplägg inför träningen imorgon. :-)

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0