Dressyr

Idag blev det dressyr för Bellabus. Hon var inte riktigt på topp idag heller... I förrgår då jag red dressyr var det ju dags att reparera, så idag hade jag samma tänk från början. Det funkade bra.
 
Sedan började jag ta igenom förhållningarna, för det var verkligen dags för ett sådant pass nu. Och det gick att ta igenom dom idag, tillslut släppte hon efter och lyssnade. Men hon blir bra tjaffsig i munnen alltså, vet inte riktigt vad det är med henne.
 
Började sedan jogga lite, och var noga med att fortsätta forma osv. Här var hon väldigt fin faktiskt. Red lite ur LB:2an, och sen lite skänkelvikningar, som tyvärr vart asdåliga för jag var liksom helt enkelt inte fokuserad..
 
Sedan red vi lite galopp, och vänstern kändes okej. Lite snabb, fick henne inte riktigt att lugna takten. Högern kändes först som en katastrof, fick inte henne att ta innerskänkeln öht. Hon vill verkligen skjuta ut höger bak utanför kroppen för att slippa använda det. Men tillslut fick jag faktiskt väldigt bra formning i högergaloppen, runt innerskänkeln. Så där blev jag väldigt nöjd med henne.
 
Efter en skrittpaus red jag lite skrittjobb igen, och då var vi nästan på ruta ett igen, för hon taggar igång och tror vi ska göra ngt annat. Men jag skrittjobbade tills hon var med mig igen, och därefter travjobb ur LB:2an. Det gick väldigt bra! Så efter första travdelen i programmet gav vi oss. Då svarade hon även bra i förhållningarna.
 
Imorgon är det träning som gäller, får se hur hon känns då. Känns hon fortsatt "trött" så får jag fundera på att varva ner igen. Hon klättrar ju uppåt i utvecklingen hela tiden, så det är inte konstigt om man måste backa lite.
Melina fotade oss under uppvärmningen. TACK :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härliga bilder! :-)

2016-05-04 @ 10:03:50
Postat av: Johanna

Hej,
vad har du för sadel på Bella nu?

Svar: Hej :) Jag har en Edinburgh på henne
Josefine Fred

2016-05-17 @ 12:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0