Dressyrlektion

Idag var det dags för ännu en dressyrlektion för mig och Bellabus. Det gick så bra! Bella hade helt annat utgångsläge än igår. Hon var väldigt lugn, mjuk och följsam. Började med skänkelvikningar i skritt, och det gjorde hon suveränt. Mycket bättre än vanligt, dom var rätt jämna. När G kom så började jag jogga igång på 8an som vi red igår, och med ett avbrott i mitten av 8an. Bella var fin! Och jag var koncentrerad och kunde rida bättre idag eftersom vi tränade igår.
 
Fick sedan rida lite öppna, men det kändes inte helt bra, men vi fick ju till det idag. Jag såg ju att det blev bra. Men jag fick kämpa för att hitta rätt. Sitt ner på röva, led med inner, forma/böj för inner, sitta kvar på sittbenet, krama på ytter, rid mot ytter. Osv. Allt snurrar i skallen. Men tillslut fick vi till det, eller ja, rätt fort.  Det var lättast i höger varv idag, allt var det. Konstigt! Hon verkar ha bytt varv. ;-)
 
Sedan blev det lite galopp, och jäklar vilken galopp hon bjöd på. Började i höger varv, och den kändes så rund och stor motför vad den brukar. Den blir annars lite kantig och hon blir lite hämmad fram. Men nu tog hon i gosse. Superfin!! Fick öka/minska volten, och ja.. Hon var bara magisk.
 
Likadant i vänster varv, och hon var lika fin där. Så självbärig och fin!! Vet inte hur mkt beröm jag gav detta pass. Fina B <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0