Uteritt

Red ut en längre tur idag på  1h och 45min. Den rundan som jag planerat att ta gick nämligen inte att rida hela vägen runt, vilket ledde till att jag fick vända och rida tillbaka. Det är helt sjukt vad lerigt och djupt det blir i dessa skogar när det är blött. Det går fasen inte att rida. :o Det är en stor nackdel, för jag älskar ju skogen!
 
Red skritt och trav, och hade sitsträning med mig själv idag. Att jag ska sitta på rumpan, dra in svansen, upp med bröstbenet och ha buren hand. När det sitter, så blir hästen superfin! I början är hon ju lite stretig, men bara jag sitter korrekt så hamnar hon i rätt form tillslut automatiskt, eftersom jag inte förändrar något i min sits när hon t.ex drar i tyglarna. Jag faller ju lätt fram då, så då åker jag fram o tbx och det blir allmänt ostabilt. Idag satt jag kvar i position, vilket betydde att när hon provat dra i tygeln ngn gång så slutade hon för hon märkte att inget hände. Så då blev hon fin istället. :-)
 
Fick hoppa av 2-3 ggr och hacka ur snöstyltor ur bakskorna oxå. Suck. :P På ett sätt hoppas jag att det kommer mycket mer snö snart, men för snöstyltornas skull så hoppas jag det kan vänta tills Bella fått snösulor bak oxå..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0