I samarbete med granngarden.se

Nu går vi emot höst och kallare grader, vilket för de flesta hästar innebär att täckessäsongen börjar. Ett välsittande hästtäcke är A och O. Det tog mig många år innan jag hittade de optimala täckena till min häst. Man ska aldrig nöja sig. Hästen bär oftast täcket halva eller hela dygnet och det säger sig självt att det måste vara bekvämt. Granngården är en av de butiker online som har ett stort utbud av hästtäcken och andra hästtillbehör.

 

Jag har bytt ut hela Bellas täckesgarderob till täcken från Horseware.

 

På henne använder jag Rambo och Amigo, och jag kommer aldrig köpa något annat igen. Dessa täcken ligger helt stilla. Täckena skaver ingenstans, och det stramar inte åt vid manken.

 

För mig som älskar att klicka hem saker via nätet är det därför utmärkt att Granngården online säljer just dessa Amigo-täcken. Mitt favorittäcke är Amigo Bravo 100g. Det har både hals- och linerfäste och därför kan man välja hur tjockt man vill att det ska vara genom att fästa en liner med valfri fyllning under.

 

Nedan syns senaste inköpet, ett Amigo Hero plus.

 

 

Förresten, har ni sett att Granngården har utökat deras hästsortiment, och satsar på välkända kvalitetsmärken? Jag som är en riktig kvalitetsnörd blev alldeles till mig då jag såg att de satsar på märken så som ex. Schockemöhle Sports som jag använder flitigt. Schockemöhles schabrak har alltid legat mig varmt om hjärtat då de har både kvalité och funktion.

 

Nedan ses Bella i ett Schockemöhle Dynamic allroundschabrak.

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0