Update

Söndags: Uteritt längs vägarna, travjogging.. Bella var OK till en början, men sen blev hon bara mer och mer taggad. Gick inte att kommunicera med den bruden... Så jag fick vända henne och nöja mig när hon blev TOPPFIN ca 100 meter. ;-)

Måndags: Dressyr i ridhuset. Kändes redan från början att hon var mkt lugnare än hon brukar. Började rida fram i skritt och trav och det kändes riktigt lovande, kunde lägga in halvhalter idag som hon faktiskt svarade på, och hon började typ kännas som sig själv igen. Red lite övergångar mellan trav och galopp i värmningen, och även här lyssnade hon rätt fint!
 
Sedan blev hon tokspänd och det var bara att ha is i magen igen.. Vi jobbade med skänkelvikningar över diagonalerna idag. Hon var ju som sagt väldigt spänd, så det var svårt att få en bra känsla. Provade att låta henne trava på i ett bättre tempo, vilket funkade kanske ett varv runt fyrkanten, sen blev hon bara springig istället... Skitsvårt.
 
Avslutade med övergångar mellan trav och galopp, och här var hon fin! Galoppen verkar funka bäst just nu..

Tisdags: Uteritt jogging, kort pass ca 40 min. Travade på bortavägen, och hon kändes fin, bra gung i ryggen och bakbena. Fin tjej. :-) Men hon blev spändare och spändare, och tills hemvägen så var hon inge rolig igen.. Lät henne galoppera hemåt, och hon blev rätt stark och dryg... fick ingen bra känsla där alls. Men skritten påvägen hem var rätt bra, och taktmässig, om än snabb.

Onsdags & Torsdags: Vila
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Skönt ändå när man känner att det går framåt, och vet vad man kan göra för att försöka komma förbi svårigheterna! :)

2017-12-08 @ 13:51:45
URL: http://https://www.sannajohansson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0