Bellisbus!

Idag red jag först ut på vägarna för att rida fram i skritt och trav, och Bella var rätt trevlig! Ganska bra gung i traven till en början. Sen kom vi nära kossorna och då vände det, då blev hon spänd och muppig. Fick rida tempoväxlingar i trav där hon fick gå ganska friskt framåt för att sedan ta halvhalterna och samla sig några steg, och det funkade, hon blev mer lyhörd av detta.
 
Sen mötte vi upp Melina i paddocken då hon skulle fota oss. Underlaget var rätt hårt så det blev ett styrkepass idag, inte det lättaste tyckte B. Men vi red kanske 20 min där med skrittpauser utanför paddocken, så hon överlevde iaf. ;-) Det gick BARA att galoppera. Traven var hur spänd som helst så det var ingen idé, hon var så taggad. Hon visade även lite bus-hopp och grejer som hon pysslade med förr om åren.. Vad har hänt?! Har hon blivit ung igen? Min lilla blivande 17-åring.  Förresten något jag ska lyfta för idag är högergaloppen! Jag lyckades få fatt på yttersidan och fick därför henne att spåra, kändes riktigt bra.
 
Sedan joggade jag av ute på vägarna igen, och hon var spänd till en början men sen började hon slappna av och stretcha ut överlinjen.
 
Helt okej pass.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0