Dagarna två

Red ut Bellabus en sväng igår efter jobbet. Vi var ute 1,5 timme, och gjorde lite allt möjligt. Först skrittade vi fram såklart, och sedan började vi jobba övergångar skritt/trav, och där var hon fin. Jobbade vidare med halvhalterna. När dom inte funkar så gör jag övergångar till skritt eller halt istället, för då blir hon tillslut mer uppmärksam igen.
 
Sedan jobbade vi lite galoppfattningar och skritt på travbanan, rundbanan, men vi hann med typ tre högergalopper, väldigt bra såna, innan det kom en travhäst. Då ballade Bella ur helt, jösses! Haha. Hon blev så vansinnigt taggad. Galopperade i sidled, studsade och for.. kändes väldigt explosiv. xD Efter det kunde hon inte skritta alls. Det var en gångart mellan skritt och trav typ, tur jag är van.. tur jag har tålamod. Hon är väldigt krävande just nu. ;-)
 
Sedan jobbade vi lite dressyr i serpentiner, och tränade på vändningar på en äng med snö kvar, så hon fick slappna av lite. Och det gick väl helt okej, det gick så bra det kunde. Sedan trippade hon vidare uppför en backe där hon fick klättra lite.. Och sedan skrittade vi hemöver.
 
Eftersom jag är van med hur hon fungerar så blir jag inte frustrerad längre, det är så skönt. Hon har ju massvis av spralliga känslor i kroppen som hon inte kan styra just nu, och då får man göra det bästa av situationen.
 

Idag skrittade vi ut i området först, och joggade lite på hemvägen. Sedan gick vi in till paddocken och jobbade en del joggingarbete, med fokus på avslappning och halvhalter. Hon var så duktig! Fin. :-) Det tar sig.. Men det är mkt att tänka på för mig med, men vi får till det rätt bra. Sedan la jag in lite längningar när det var läge. Duktig guldpuppa! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0