Update nr 2

I torsdags när jag kom till Bellabus så såg jag väldigt snart att det inte var som det skulle. Jag var i hagen och skulle städa ur hennes höbinge, och jag såg att hon knappt kunde röra sig.. Hon gick så fruktansvärt stelt.
 
Jag har varit med om ungefär samma sak, två ggr förut med denna brud.. Och då har ingen vet. hittat något konstigt. Men när jag undersökte saken denna gång, så såg jag att hon vinglade, och gick typ som på en lina, varvat med att vilja gå som i en öppna. Så det kändes inte helt likt de tidigare gångerna..
 
Tog en promenad på ca 40 min och pratade med massören samtidigt. När jag kom in till stallet igen och undersökte saken närmare så hittade jag en svullnad, som en prinskorv, på insida lår, där hon reagerade när jag tog. Så där hade vi svaret, en sträckning insida lår v. bak.
 

 
I fredags så blev det promenad igen för fröken, och hon var himla stel även då.. Jag tog en promenad på ca 40 min, men hon blev inte så bra som jag hade önskat. Dock mkt bättre än gårdagen. Hon tog ut stegen idag, men det gick saaakta.
 

 
I lördags tog vi en promenad på ca 20 min, för hon gick nästintill helt normalt. Hallelulja!! Hon kändes inte alls nå konstig, utan såg rätt fräsch ut.
 

 
Igår, söndag, så började jag att massera rupturen på massörens inrådan. Sedan skrittade vi en längre sväng i skogen, på nästan 2 timmar. Hon var hur fräsch som helst. :-) Och duktig!
 


Idag så har jag joggat ut en sväng ca 1 timme. Jag jobbade med mycket skritt och trav, övergångar, tempoväxlingar, halvhalter, samling och mellantrav. Hon var riktigt trevlig tyckte jag, men hon kräver ju sitt arbete.. Det är inte bara att hoppa upp och njuta. Min lilla röding. <3

Kommentarer
Postat av: Lina Carlzén

Samma sak har hänt Farbror Bruno, med massage under solariet och promenad så har det blivit bra på några dagar.Han är inye lika smidig längre när han börjar bli till åren.

2017-09-20 @ 19:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0