Helloooo

Torsdags & Fredags: Vila
 

 
Lördags: Vi red ut i 1,5 timme med massor av galopp längs vägarna. Helt underbart!! Det är så bra underlag överallt. Fokus låg på att ge henne tygel istället för att ta. Jag har en olat nu där jag tar åt mig tyglarna, och drar dom bakåt. Så försöker nu att rida på framåt och ge henne tygel, så att hon söker sig framåt istället för att börja joxa med bettet så att det blir tjaffs och dragkamp mellan oss. Och det gick alltså toppenbra idag, en superhärlig uteritt. :-)
 

 
Söndags: Vi red ett joggingpass i ridhuset motsvarande en uppvärmning. Fortsatte jobbet med att jag ska ge henne tygel och hon får bära sig själv. Jobbade med att hon skulle runda sig ordentligt för innerskänkeln istället för att försöka lägga sig i min hand. Så hon skulle tänka framåt och bära sig själv, och detta via att jag inte börjar ta tygeln bakåt öht, och att hon fick runda sig runt innerskänkeln när hon försökte lägga sig i handen. Som sagt. Och detta gick alldeles kalasbra idag! Funkade superbra. Upptäckte liksom att jag tappat min innerskänkel nånstans på vägen... Hon blev till och med svettig av detta pass, och då var det bara som en uppvärmning, och hon svettas ju knappt av ett helt pass med uppvärmning + arbete. Men uppenbarligen vart det jobbigt att inte få ngt stöd av mig fram. ;-)
 

 
Idag tror jag att det blir uteritt kombinerat med rundbanan. Men det blåser ute, och jag börjar bli sjuk.. så det kan hända att det inte blir nånting alls. Men det vore bra, för imorn ska vi på träning. Om vi nu kommer iväg, dels pga att jag börjar bli sjuk, och dels pga vädret som ska bli. Det ska bli snöstorm imorgon..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0